Trouwringen en Relatie ringen

Trouwringen zijn misschien wel de belangrijkste sieraden. Het is een sieraad dat u altijd draagt en voor de man is het soms het enige sieraad aan zijn hand. Laat daarom een echt speciale trouwring maken, echt handgemaakt en uniek, gun uzelf een mooi sieraad, gun uzelf die speciale exclusieve trouwringen. Zoekt u in Arnhem speciale unieke trouwringen of originele verlovingsringen met Diamanten, dan kunt u deze bij Alexander van den Hoven laten ontwerpen en maken in goud of platina. Trouwringen Arnhem, speciaal gemaakt voor u.

De klassieke trouwring, kogelring met voor de dame een strakke witgouden alliance ring met Briljant geslepen Diamanten. Deze ringen zijn ook in Platina te maken.
Nr. 8001

Trouwringen van gesmolten goud. Deze “vuurringen” ontstaan door het goud met een spitse vlam oppervlakkig te smelten. Iedere ring is uniek. In geelgoud of witgoud.
Nr. 8002

Witgouden trouwringen en geelgouden trouwringen gemaakt van vele kleine gouden bolletjes, granules. Deze trouwringen kan ik ook in platina maken.
Nr. 8003

3D geprinte trouwring, dit keer met twee namen. Gemaakt met het computer programma Rhino Matrix. Alle variaties zijn mogelijk.
Nr. 8004

18K Geelgouden gevlochten trouwringen, de damesring met 3 briljant geslepen Diamanten.
Nr. 8008

Geelgouden trouwringen met witgouden blaadjes en bolletjes, slingerend rondom de gehamerde en grillige ringen.
Nr. 8009

Geelgouden gehamerde trouwringen, door mijn klanten zelfgemaakt in mijn atelier.
Nr. 8009

Geel- en witgouden trouwringen, ieder bestaand uit 2 strakke ringen. De Damesring met een briljant geslepen Diamant van 0,12 ct
Nr. 8010

Trouwringen gemaakt met deels oude ringen van mijn klant en vele gouden herinneringen. Kleine takjes, blaadjes, bolletjes en persoonlijke elementen. Ringen als een beeldhouwwerk.
Bijzonder speciaal.
Nr. 8005

Geelgouden trouwringen met hamerslag. Dit zijn strakke ringen, maar door de bewerking toch net even anders. De oppervlakte bewerking kan ook nog veel krachtiger, net wat u wenst. Bijna alles is mogelijk voor uw gouden of platina trouwringen bij Alexander van den Hoven in Arnhem.
Nr. 8006

Platina alliance trouwring of verlovingsring, rondom gezet met briljant geslepen Diamant.
Platina Trouwringen Arnhem.
Nr. 8007

Telefoon: 06 522 63 904

E-mail:   Post@avdh.nl

8011

Pin It on Pinterest