Trouwringen

Trouwringen zijn misschien wel de belangrijkste sieraden. Het is een sieraad dat u altijd draagt en voor de man is het soms het enige sieraad aan zijn hand. Laat daarom een echt speciale trouwring maken, gun uzelf een mooi sieraad, gun uzelf die speciale trouwringen. Zoekt u in Arnhem speciale trouwringen, dan kunt u deze bij Alexander van den Hoven laten ontwerpen en maken. Trouwringen Arnhem, speciaal voor u.

T1) De klassieke trouwring met voor de dame een strakke alliance ring met Briljant geslepen Diamanten

T2) Trouwringen van gesmolten goud. Deze “vuurringen” ontstaan door het goud met een spitse vlam oppervlakkig te smelten. Iedere ring is uniek. In geelgoud of witgoud.

T3) Trouwringen gemaakt van vele kleine gouden bolletjes, granules.

T4) 3D geprinte trouwring, dit keer met twee namen. Gemaakt met het computer programma Rhino Matrix. Alle variaties zijn mogelijk.

T5) Trouwringen gemaakt met deels oude ringen van mijn klant en vele gouden herinneringen. Kleine takjes, blaadjes, bolletjes en persoonlijke elementen. Ringen als een beeldhouwwerk.
Bijzonder speciaal.

T6) Geelgouden trouwringen met hamerslag. Dit zijn strakke ringen, maar door de bewerking toch net even anders. De oppervlakte bewerking kan ook nog veel krachtiger, net wat u wenst. Bijna alles is mogelijk voor uw trouwringen bij Alexander van den Hoven in Arnhem.

Trouwringen Arnhem

Telefoon: 06 522 63 904

E-mail:   Post@avdh.nl

Pin It on Pinterest